У Кропивницькому власники літніх майданчиків тепер будуть сплачувати кошти у бюджет

Березень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького визначив управлiння по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення юридичною особою, вiдповiдальною за укладання договорiв iз пiдприємцями на розмiщення та перебування відкритих лiтнiх майданчикiв на об’єктах благоустрою міста з використанням його елементів та затвердив форму Типового договору.

Відповідно до прийнятого рішення, управлінню містобудування та архітектури міської ради доручено забезпечити погодження зовнішнього вигляду відкритих літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства, управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища – забезпечити визначення приналежності земельних ділянок під розміщення “літників” та їх розмірів.

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення забезпечуватиме укладання договорів і здійснюватиме облік та контроль за своєчасною сплатою суб’єктами господарювання коштів за розміщення і перебування літніх майданчиків.

Типовим договором передбачається, що користувач літнім майданчиком щомісячно сплачуватиме кошти до міського бюджету у розмірі 15 гривень за метр квадратний з урахуванням індексу інфляції. Якщо по закінченні літнього сезону торгівлі – 15 жовтня, власник не розбере відкритий майданчик, то він продовжуватиме вносити плату. А якщо конструкція встановленого відкритого літнього майданчика не відрповідатиме погодженому проекту – плата зросте у 10 разів до моменту усунення порушень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool