У Кропивницькому визначили лауреатів обласної премії у галузі культури

Жовтень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

Таємним голосуванням сьогодні комісія визначила лауреатів обласної премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини».

У номінації «За внесок у розвиток професійного музичного, театрального, хореографічного, фото- та кіномистецтва» перемогла кандидатура Антоніни Червінської, художнього керівника академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни».

У номінації «За популяризацію національної культури, фольклорної спадщини, збереження і збагачення народного мистецтва» - Анатолія Форманчука, художнього керівника Копенкуватського будинку культури.

У номінації «За вагомий внесок у збереження та популяризацію культурної спадщини» - Павла Рибалка, заступника директора обласного краєзнавчого музею.

У номінації «За внесок у розвиток бібліотечної справи» - Валентини Животовської, директора обласної бібліотеки імені Чижевського, - написав Сергій Шульга у своєму телеграм каналі

Церемонія вручення нагород відбудеться 9 листопада до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у Кіровоградській обласній філармонії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool