У Кропивницькому визначено переможців конкурсу на кращий логотип до 100-річного ювілею Василя Сухомлинського

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання комісії із проведення конкурсу на розробку логотипу 100-річчя педагога Василя Сухомлинського.

Конкурс розпочався у червні цього року і проводився у два етапи. Перший тривав до 1 липня. Другий – до 15 липня. За цей час 48 учасників представили на розгляд журі 60 проектів.

Після жвавого обговорення члени відбіркової комісії зупинилися на трьох роботах. Відповідно, третє призове місце здобув проект логотипу, автором якого є учитель географії Витязівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бобринецького району Володимир Перевєдєнцев. Друге почесне місце посіла робота Сергія Марущака, дизайнера рекламного агентства «Антураж А» з міста Кропивницького. Переможцем конкурсу став студент мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.В.Винниченка Микола Хворост, який є автором логотипу «Серце віддаю дітям».

Члени журі також запропонували переможцю конкурсу доопрацювати наявний проект, з урахуванням внесених ними пропозицій. У подальшому логотип буде візитівкою урочистих заходів та використовуватиметься як офіційна емблема під час відзначення 100-річного ювілею видатного українського педагога.

Переможців конкурсу буде відзначено цінними подарунками та дипломами обласної державної адміністрації.

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання комісії із проведення конкурсу на розробку логотипу 100-річчя педагога Василя Сухомлинського.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool