У Кропивницькому військовослужбовцям буде передано капітально відремонтовану казарму

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Таку приємну для військовиків новину озвучив сьогодні голова обласної державної адміністрації на апаратній нараді, зазначивши, що за два роки в проект з реконструкції приміщення, в якому відпочиватимуть, відновлюватимуть свої сили наші захисники, інвестовано близько 15 мільйонів гривень. До кінця вересня всі роботи мають бути завершені.

Теми підтримки військовослужбовців Сергій Кузьменко торкнувся через призму щорічного Послання Президента України до Верховної Ради, в якому Петро Порошенко окреслив основні завдання, що стоять перед Українською державою.

Головним завданням, безумовно, залишається безпека країни, тому Президент анонсував подальшу модернізацію вітчизняних Збройних Сил, фінансування розробок та виробництва сучасної, надсучасної і високоточної техніки – як повітряного, так і наземного базування. Йдеться, зокрема, про новітнє ракетне озброєння. Важливе місце, з огляду на надзвичайну важливість інформації в сучасному світі, посідає космічна розвідка, тому вона теж є пріоритетом для нашої держави.

Разом з тим, зазначив голова облдержадміністрації, завдання з укріплення обороноздатності країни вирішуються не лише на державному рівні, а й в кожному регіоні. Указ Президента України про підтримку військових частин, які базуються на територіях, в областях, продовжує діяти. Сергій Кузьменко подякував керівникам районів та міст за фінансову допомогу в його реалізації.

Це, зокрема, стосується і реконструкції приміщення казарми у третьому полку спеціального призначення. Військовослужбовці матимуть гарний подарунок до Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool