У Кропивницькому військова частина 3011 відзначає 51 річницю від дня заснування

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

Сьогодні у стрілецькому батальйоні військової частини № 3011 Національної гвардії України, який дислокується у Кропивницькому, відзначили 51 річницю від дня заснування. Із днем народження частини її командування та особовий склад привітали голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, керівництво обласного центру та Кіровоградського району, інші почесні гості.

На початку урочистостей, хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, які поклали своє життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, та поклали квіти до меморіальної дошки загиблому в зоні проведення АТО колишньому командирові батальйону Павлу Сніцару.

Разом із Олександром Чорноіваненком, Сергій Коваленко вручив військовослужбовцям частини відзнаки обласної влади, а командиру батальйону передав сертифікат на комп’ютерне обладнання.

"Сьогодні держава приділяє значну увагу розбудові армії. Тільки такий підхід дозволить захистити суверенітет та територіальну цілісність України. Військових підтримують і місцеві органи влади і органи місцевого самоврядування. Щодня ми покладаємося на вас, на ваш професіоналізм і бойовий досвід. Ви – гарантія спокійного та мирного життя нашої держави", - наголосив Сергій Коваленко, звертаючись до військовослужбовців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool