У Кропивницькому виявили автомобіль-двійник (ФОТО)

Березень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 березня, близько 13-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Вокзальній за участі авто ВАЗ-21121 та Audi A6.

Під час перевірки документів виявилось, що номер кузова елітної іномарки, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію та номер на кузові не відповідають запису інформації, що вказана в базі даних.

26-річний водій Audi A6 зізнався, що автомобіль придбав 2 роки тому і не здогадувався, що з його «залізним конем» не все гаразд.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Для з’ясування обставин події автомобіль-двійник патрульні доправили на арештмайданчик.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Працівники поліції вкотре звертаються до автолюбителів з проханням бути уважними при придбанні авто. Розпізнати та перевірити оригінал номеру кузова можуть лише фахівці. Тому, перш ніж купувати автомобіль, його потрібно перевірити в експертів.

У Кропивницькому виявили автомобіль-двійник


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool