У Кропивницькому вивчали порядок дій при авіаційних подіях

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

14 червня для особового складу оперативно-координаційного центру та центру оперативного зв’язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій У ДСНС України у Кіровоградській області проведено навчальний семінар щодо порядку реагування надзвичайні ситуації, пов’язані з авіаційною подією.

Начальник Центрального авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування Юрій Ячник розповів слухачам про основні вимоги щодо порядку взаємодії при проведенні авіаційного пошуку і рятування та порядку дій пошуково-рятувальних сил і засобів для визначення місцезнаходження об’єктів, що зазнали лиха і рятування осіб, що постраждали.

Під час заняття також були опрацьовані практичні питання удосконалення організації, проведення авіаційних робіт з пошуку і рятування, функції системи авіаційного пошуку і рятування, інструкція з організації та проведення радіотренувань авіаційних і наземних пошуково-рятувальних сил ДСНС України.

Крім того, присутні переглянули фільм про авіацію ДСНС України та документальне відео з місця надзвичайної ситуації, пов’язаної з аварією повітряного судна.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool