У Кропивницькому Віталій Миронюк взяв участь у засіданні колегії

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

28 вересня у м. Кропивницькому відбулось розширене засідання колегії обласної державної адміністрації щодо готовності господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 років.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Зокрема під час засідання голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко обговорив із присутніми питання забезпечення пожежної безпеки у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, у будинках для людей похилого віку та людей з інвалідністю, у закладах охорони здоров'я із стаціонарним лікуванням, а також у закладах відпочинку та оздоровлення державної і комунальної форм власності.

Зокрема він зазначив: «Відповідно до доручення Уряду, Державна служба з надзвичайних ситуацій буде відпрацьовувати кожен заклад із переліків на предмет безпечності, готовності до стихійних явищ, що можуть виникнути. Облдержадміністрація буде сприяти, щоб усі ці перевірки відбулися організовано».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool