У Кропивницькому Віталій Миронюк вручив сертифікати на новий захисний одяг

Липень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

Одним із пріоритетних завдань ДСНС України є покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів для оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події.

24 липня в Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області відбулася церемонія передачі нового захисного одягу для пожежних, придбаного за кошти обласного бюджету на суму 850 тис. гривень. 

Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк урочисто передав 72 пари гумових чобіт рятувальникам обласного центру, 16 захисних костюмів - рятувальникам Олександрівського району, а 36 захисних касок були розподілені між Новгородківським, Вільшанським та Петрівським районними підрозділами У ДСНС в області.

Під час вручення сертифікатів на бойовий одяг Віталій Миронюк зазначив, що підрозділи Служби порятунку є найбільш ефективними формуваннями щодо попередження і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Але для вирішення цих завдань вкрай важливо мати у розпорядженні сучасну техніку та обладнання. Крім того, люди, які заради збереження людського життя та захисту майна постійно піддаються ризику травмування і загибелі, повинні бути надійно захищені спеціальним одягом.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool