У Кропивницькому виставили на аукціон боксерську рукавицю з автографом Усика

Серпень 15, 2022 | Новини | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

Боксерську рукавицю з автографом Усика виставив на благодійний аукціон голова облради Сергій Шульга

Боксерську рукавицю з автографом Усика виставив на благодійний аукціон голова облради Сергій Шульга


Сувенірну боксерську рукавицю з автографом відомого українського боксера, чемпіона світу Олександра Усика виставив на благодійний аукціон «Разом до перемоги» голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. Ініціював аукціон Музей мистецтв у Кропивницькому задля збору коштів на потреби Збройних Сил України.

Боксерську рукавицю, висотою 62 сантиметри і завширшки 37 сантиметрів голові обласної ради зі своїм автографом Олександр Усик подарував торік улітку під час турніру з боксу пам‘яті заслуженого тренера України Віктора Звєрєва в Кропивницькому.

«Багато знайомих після цього зверталися до мене з проханням викупити боксерську рукавицю, але я тоді сказав, що виставлю її на Великодній благодійний аукціон, який традиційно влаштовує Музей мистецтв. Цьогоріч через війну цей аукціон не проводили. Тож щойно дізнався, що відбудеться аукціон задля збору коштів на потреби ЗСУ, одразу вирішив долучитися. Закликаю всіх, хто полював на рукавицю з автографом чемпіона, позмагатися за неї гривнею. Сподіваюся, організаторам удасться виручити солідну суму», - прокоментував Сергій Шульга.

Раніше директор Музею мистецтв Тетяна Ткаченко звернулася до охочих узяти участь в аукціоні повідомити про своє бажання їй особисто, або за посиланням у Facebook .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool