У Кропивницькому випускники курсів склали присягу працівника служби цивільного захисту

Жовтень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

23 жовтня чергова група випускників навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області склала Присягу працівника служби цивільного захисту на вірність українському народові.

Двадцять слухачів курсів пройшли первинну професійну підготовку за професією «Пожежний-рятувальник» та набули практичного досвіду, який дасть змогу працювати у пожежно-рятувальних підрозділах Кіровоградської області. Серед молодих кадрів, які поповнили лави рятувальників, є учасники антитерористичної операції на сході країни.

Звертаючись до новобранців, заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь зазначив, що відтепер їхнє життя набуває нового сенсу, адже вони беруть на себе відповідальність за збереження найбільшої цінності – життя людини. Максим Володимирович побажав їм бути гідними звання бійця Служби порятунку, належно виконувати покладені на них обов’язки та підтримувати традиції, які склались у дружному колективі кіровоградських рятувальників.

Бійців, які щойно склали присягу, благословив та сказав напутнє слово священик Української Православної Церкви Київського Патріархату отець Рафаїл.

Кропивницький, випускники курсів, присягу працівника служби цивільного захисту

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool