У Кропивницькому викрили зловмисника, який обкрадав автомобілі

Вересень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

27-річний раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець проникав до салонів авто за допомогою ножиць.

На рахунку зловмисника близько десятка кримінальних правопорушень. За такі дії йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки з транспортних засобів. У нічний час з автомобілів жителів обласного центру зникали акумулятори, відеореєстратори, автомагнітоли та інше майно.
«Провівши низку розшукових заходів правоохоронці встановили особу серійного злодія та його місцезнаходження, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Маючи чималий кримінальний досвід, зловмисник вправно пошкоджував ножицями замки автомобілів і забирав звідти цінні речі. У даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання йому міри запобіжного заходу».

За попередньою інформацією, крадіжки чоловік скоював у різних мікрорайонах міста. Обкрадав як вітчизняні автівки, так і іномарки, які були припарковані біля багатоповерхівок та приватних домоволодінь.
Чуже майно зловмисник продавав випадковим громадянам за 200-350 гривень, а отримані кошти витрачав на особисті потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool