У Кропивницькому викрили трьох осіб, причетних до збуту наркотиків

Вересень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 389 | Коментарі: 0

У результаті правоохоронці вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби та психотропні речовини, від реалізації яких зловмисники розраховували отримати прибуток на суму близько 200 тисяч гривень.

Поліцейські отримали інформацію про те, що двоє мешканців сусідньої області, 34 та 20 років, шляхом закладок збувають на території Кропивницького заборонені речовини, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.

У ході проведення санкціонованого обшуку автомобіля, який використовувався особами, працівниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Кропивницького відділу поліції вилучено концентрат із макової соломи, наркотичний засіб марихуана, психотропну речовину – метамфетамін.

Окрім того, за місцем мешкання 20-річного кропивничанина було також проведено санкціонований обшук, із залученням працівників КОРДу.
За його результатами вилучено близько 100 фасованих у пакети доз наркотичного засобу – марихуани, пристрої для фасування та її вживання.
Громадянина затримано в порядку статті 208 КПК України.

За результатами проведених відповідних експертиз за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкцією статі передбачено покарання – позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool