У Кропивницькому відзначили представниць чорнобильського руху (ФОТО)

Червень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1676 | Коментарі: 0

Сьогодні 28 червня, з нагоди відзначення ювілейної 25-ої річниці - Дня прийняття Конституції України, біля пам'ятника Володимиру Виниченку в обласному центрі, відбулося урочисте святкове нагородження заслужених громадян Кіровоградської області та міста Кропивницький державними, обласними та міськими нагородами і відзнаками.

Серед нагороджених спільною Почесною Грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради за поданням обласного відокремленого осередку Всеукраїнської спілки ліквідаторів-інвалідів "Чорнобиль-86" у Кіровоградській області, слідуючи у тому числі й конституційному принципу гендерної рівності, були відзаначені найбільш активні представниці чорнобильських громадських організацій Кіровоградщини, а саме: Голова Новоукраїнської районної організації СЧУ - Наталя Вікторівна Ніколаєнко та Голова комітету вдів міської організації СЧУ міста Знам'янка - Бушилова Наталя Борисівна.

Обласний відокремлений осередок Всеукраїнської спілки ліквідаторів-інвалідів "Чорнобиль-86" й надалі послідовно буде проводити політику спрямовану на вшанування представників чорнобильського суспільства, особливо в цьому ювілейному році і вже меш як за два місяці, з нагоди ювілейної дати відзначення 30-ої річниці - Дня проголошення Незалежності України (24 серпня ) й надалі буде вносити відповідні клопотання про нагородження відзнаками та нагородами різного рівня найбільш активних громадських ативістів чорнобильських громадських організацій області.

У Кропивницькому відзначили представниць чорнобильського руху

У Кропивницькому відзначили представниць чорнобильського руху

У Кропивницькому відзначили представниць чорнобильського руху

У Кропивницькому відзначили представниць чорнобильського руху


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool