У Кропивницькому відзначили переможців обласного конкурсу на краще видання творів

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Днями відбулась урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу на краще видання творів творчо обдарованої молоді "Первоцвіти Кіровоградщини".

Організаторами конкурсу виступила Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва та партнери книгозбірні – магазин «Kancler.com», комп’ютерний центр "Магнус", ТОВ «Імекс-ЛТД».

До участі у конкурсі було представлено чотирнадцять робіт, різноманітних за змістом, творчим задумом, художнім оформленням. Кращі видання обирала Конкурсна комісія, до складу якої входили письменники, керівники видавництв, представники обласної державної адміністрації.

За результатами підрахунку оцінок, виставлених членами Комісії з проведення конкурсу на краще видання було визначено переможців Конкурсу.
І місце виборола Ульяновська центральна районна бібліотека за збірку «Щедрі грані таланту». Збірка складається з двох розділів. До першого увійшли прозові та поетичні твори тринадцяти молодих авторів краю, до другого – фото робіт юних художників, талановитих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

ІІ місце зайняла Олександрійська районна централізована бібліотечна система за збірку «Творчий креатив». Дане видання містить три розділи «Поетичного натхнення мить», «Фантазії безмежний світ» та «Різнобарвних почуттів палітра», в яких бібліотекарі згуртували двадцять зростаючих дарувань Олександрійщини за видами їхніх талантів.
ІІІ місце отримала Новомиргородська районна бібліотека за збірку «Палітра молодих талантів Новомиргородщини». Колектив районної книгозбірні представив роботи молодих талановитих людей, які в майбутньому, можливо, серйозно заявлять про себе активною поетичною та художньою майстерністю.

Учасники отримали чудові призи – набори канцтоварів від магазину «Kancler.com», комп’ютерну техніку від комп’ютерний центр "Магнус" та набори книг від ТОВ «Імекс-ЛТД».
Колектив обласної бібліотеки для юнацтва дякує усім, хто брав участь у конкурсі, та від щирого серця вітає переможців!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool