У Кропивницькому відпрацювали житловий сектор в районі вул. Полтавська (ФОТО)

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

25 жовтня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області відпрацювали житловий сектор в районі вул. Полтавська м. Кропивницький та спонукали громадян подумати, чи безпечна їхня оселя у протипожежному відношенні та чи усіх правил безпеки життєдіяльності у побуті вони дотримуються.

Рятувальники розповідали мешканцям приватних домоволодінь про статистику та причини пожеж, які щодня трапляються в області, та наголосили, що основним чинником виникання загорянь є людська недбалість.

Нескладно дотримуватись правил, що можуть зберегти майно, здоров’я та життя: слідкувати за тим, щоб перед виходом з домівки були вимкнені електричні прилади з розеток, перевірити стан електропроводки, не перевантажувати мережу, не курити в ліжку, ховати від малих дітей легкозаймисті речі, зі старшими дітьми постійно проводити превентивні бесіди, особливо зараз – під час канікул, не палити сміття та листя. Особливої гостроти набуває питання дотримання правил експлуатації обігрівальних приладів, опалювальних побутових систем, печей, груб, камінів. Крім того, слід пам’ятати, що завжди існує ймовірність знайти незнайомий дивний предмет, що може виявитись вибухонебезпечним. Тому варто знати алгоритм дій у такому випадку.

А допоможуть краще запам’ятати ці правила тематичні листівки, які рятувальник роздають завжди під час роз’яснювальної роботи.

Прес-служба У ДСНС в області

 У Кропивницькому відпрацювали житловий сектор в районі вул. Полтавська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool