У Кропивницькому відпрацювали популярне місце відпочинку містян (ФОТО)

Серпень 09, 2022 | Новини | Переглядів: 4848 | Коментарі: 0

9 серпня співробітники Головного управління ДСНС в області відпрацювали популярне місце відпочинку громадян на березі річки Інгул у мікрорайоні Ковалівка м. Кропивницький.

відпрацювали популярне місце відпочинку містян

Ви можете підтримати наш портал Фінансово

 

відпрацювали популярне місце відпочинку містян


 

Рятувальники повідомили громадянам статистку загиблих на воді та перерахували дуже прості правила, дотримання яких ніяк не вплине на якість відпочинку біля водойм, але збереже життя. Зокрема, не плавати й не пірнати у незнайомих місцях, не стрибати у воду з технічних споруд, скелястих обривів, містків, дерев тощо; не плавати у місцях зі швидкою течією, у зарослях очерету; не заходити у воду напідпитку або після тривалого перебування на сонці; не запливати далеко від берега; не випускати з поля зору дітей і не дозволяти їм самостійно купатись. Головний меседж роз’яснювальної бесіди – водойма не є місцем для ризикованих розваг та нерозважливої поведінки. Вона не дає другого шансу тим, хто легковажить власною безпекою. На закріплення розмови громадяни отримали застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool