У Кропивницькому відпрацювали мікрорайон Кущівка

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

6 грудня працівники прес-служби У ДСНС у Кіровоградській області відпрацювали з профілактичною метою мікрорайон Кущівка м. Кропивницький.

Тут переважає приватний житловий сектор, подекуди є будинки із грубками, тому рятувальники починали розмову із перехожими запитанням про тип опалення у їхній оселі.

Зважаючи на відповідь, акцент під час профілактичної бесіди ставився на правилах безпеки при експлуатації того чи іншого виду систем опалення: пічне, газове, парове чи електроопалення.

Крім того, громадяни отримали поради стосовно заходів безпеки при використанні електричної побутової техніки та загалом – щодо електрогосподарства приватних домоволодінь, яке часом перебуває у занедбаному стані у старих будинках.

Також у розмові рятувальники обговорили з громадянами питання виховання дітей відповідальними за своє життя та життя інших людей, а також нагадали алгоритм дій у випадку виявлення старих боєприпасів часів Другої світової війни і роздали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool