У Кропивницькому відпрацьовували житловий сектор мікрорайону Ковалівка

Жовтень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Профілактичні відпрацювання проводяться як у житловому секторі обласного центру, так і в населених пунктах Кіровоградщини.

Це пов’язано, у першу чергу, з початком опалювального сезону. Рятувальники нагадують громадянам, що, для того щоб період холодів минув без шкоди для їхнього життя і добробуту, необхідно потурбуватись про пожежну безпеку у власних оселях, зокрема користуватись тільки справним пічним опаленням, перевіреним фахівцями газовим обладнанням, не перевантажувати електромережу, обережно поводитись з відкритим вогнем. Крім того, чимало пожеж виникає у приватному житловому секторі через необережність господарів під час спалювання на подвір’ях сухого листя, сміття, бур’янів. Рятувальники наголошують, що це не лише шкідливо для здоров’я людей і довкілля, а ще й небезпечно, оскільки може призвести до пожежі. 

10 жовтня працівники Управління ДСНС в області відпрацьовували житловий сектор мікрорайону Ковалівка у Кропивницькому. Працівники Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди з мешканцями обласного центру про наслідки легковажного ставлення до вимог пожежної безпеки та вручили застерігаючі листівки. Також рятувальники продовжують під час бесід навчати населення, як поводитись у різних надзвичайних ситуаціях, зокрема у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни
.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool