У Кропивницькому відкриються п’ятнадцять стаціонарних пуктів обігріву громадян

Листопад 15, 2016 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

При зниженні температури повітря до -15С у Кропивницькому відкриються п’ятнадцять стаціонарних пуктів обігріву громадян.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко під час прес – конференції сьогодні, 15 листопада.
Сім таких пунктів, де люди впродовж двох годин матимуть змогу обігрітися, попити теплі напої, в разі необхідності отримати медичну допомогу, будуть функціонувати в приміщеннях міських закладів охорони здоров’я, п’ять – в будинках житлово – експлуатаційних організацій і три – в терцентрах соціального обслуговування Подільського і Фортечного районів і в міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool