У Кропивницькому відкриють нову спортивну школу

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Для кропивницьких дітей з нового навчального року відкриє свої двері ще одна дитячо – юнацька спортивна школа. Рішення про створення комунального закладу «Комплексна ДЮСШ № 4” прийняла міська рада 28 липня на другому засіданні четвертої сесії.

Депутати затвердили Статут дитячо-юнацької спортивної школи та доручили відділу фізичної культури та спорту міської ради спільно з відділом державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідні організаційно-правові заходи, пов’язані з утворенням і реєстрацією комунального закладу.

Новоутворена спортивна школа розташована за адресою: Кропивницький, вул. Ельворті, 3. Заклад матиме у своїй структурі відділення баскетболу, більярдного спорту, кікбоксингу та веслування.

Фінансове управління, відповідно до прийнятого рішення, має передбачити у міському бюджеті витрати на утримання ДЮСШ № 4 з 1 вересня 2016 року та здійснювати її фінансування через головного розпорядника бюджетних коштів – відділ фізичної культури та спорту міської ради в межах асигнувань, передбачених на утримання закладів спортивного профілю.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool