У Кропивницькому відкрито виставку пам'яті Андрія Надєждіна (ВІДЕО)

Листопад 25, 2022 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

 25 листопада 2022 року в Музеї мистецтв відбулося урочисте відкриття виставки пам’яті мистецтвознавця, науковця, музейника, заслуженого художника України, тричі лауреата обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна, лауреата обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребова Андрія Михайловича Надєждіна.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EZnhc_V6Eaw" _cke_saved_src="https://www.youtube.com/embed/EZnhc_V6Eaw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool