У Кропивницькому відкрили виставку «Степові барви» (ВІДЕО)

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

5 жовтня 2017 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки художніх творів «Степові барви», приуроченої до Дня художника.

З часу відкриття обласного художнього музею для відвідувачів у травні 2001 року проведення даної виставки, що презентує усе розмаїття стилів, напрямків, технік творчої палітри митців нашого краю, вже стало традиційним.

Цього року виставка проводиться в незвичному форматі. Вона представляє твори, які візьмуть участь в благодійному аукціоні «Степові барви», що відбудеться 20 жовтня 2017 року о 16.00 в Будинку художника. Кошти, зібрані від продажу цих творів підуть на ремонт приміщення, в якому і буде проводитись даний аукціон. Захід буде проведений за підтримки Благодійного фонду «Срібна палітра».

В експозиції представлені твори художників – членів Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України. Це роботи відомих майстрів портрету, пейзажу та натюрморту – заслуженого працівника культури України Леоніда Бондаря (1938-2013), заслуженого художника України Фелікса Полонського, заслуженого художника України Анатолія Янєва, Анатолія Пунгіна, Юрія Вінтенка, Валерія Давидова, Володимира Плітіна, що репрезентують реалістичний напрямок в образотворчому мистецтві Кіровоградщини

Сучасний підхід в традиційних жанрах образотворчого мистецтва продемонстрував в своїх роботах голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Андрій Хворост та заслужений художник України Андрій Надєждін, Федір Лагно, Володимир Товкайло, Ольга Пунгіна. Декоративний підхід у живописі продемонстрували в своїх роботах Юрій Гончаренко, Ігор Смичек.
Молодше покоління спілчан представлене творами Марії Ачкасової, Василя Коваля, Сєди Аділханян, Анатолія Кімнатного, Анастасії Плітіної, Дмитра Тарасенка.

Сподіваємось, усі, хто завітає на виставку до Дня художника в обласний художній музей, знайде в представлених творах багато цікавого на будь-який смак.

Анатолій Кімнатний


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool