У Кропивницькому відкрили виставку Ольги Бас (ВІДЕО)

Березень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 березня, в обласному центрі у картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» презентовано першу персональну виставку творів художниці Ольга Бас «Мандрівка у світ акварелі».


Ольга Бас – майстриня, вчитель образотворчого мистецтва, нині мешкає в Кропивницькому, куди вона евакуювалася з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

До війни Ольга Олександрівна свою майстерність віддавала юним вихованцям у місті Миколаївка, що на Донеччині. Наразі працює у Центрі дитячої та юнацької творчості міста Кропивницького. У 2012 році з відзнакою закінчила Донецький факультет Київського національного університету культури та мистецтв і отримала кваліфікацію «Дизайн середовища».

Свою трудову діяльність розпочала з 2013 року. Активна учасниця мистецьких фестивалів та конкурсів. Основними темами робіт є любов до природи, добро, пізнання та духовна краса. Художниця намагається передати красу звичайнісіньких предметів, повз які щодня ми проходимо, не помічаючи їх. Ольга Бас також володіє станковим живописом і декоративно - ужитковим мистецтвом. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool