У Кропивницькому відкрили виставку «Креативні вироби своїми руками»

Грудень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

10 грудня у бібліотеці сімейного читання №18 пройшов майстер-клас для батьків і дітей «Новорічні прикраси для вашого дому».

Відвідувачі цього дня мали змогу переглянути у бібліотеці виставку «Креативні вироби своїми руками», поспілкуватись про cвої вподобання, захоплення і таланти.

Учасники заходу переглянули слайдову презентацію «Новорічні прикраси зробимо власноруч», під час якої кожен вибрав собі зразок для роботи: «сніговичок», «півник - символ року», «сніжинка» чи гірлянду для ялинки.

Майстер-клас, який провела бібліотекар Тетяна Княгницька залучив родин до творчості. Призначення такого заходу: вироби зроблені своїми руками – найкраща окраса вашого дому. Презентація кожною родиною своїх виробів та фотосесія завершили цей пізнавальний і цікавий день.

Резніченко В.В.

10 грудня у бібліотеці сімейного читання №18 пройшов майстер-клас для батьків і дітей «Новорічні прикраси для вашого дому».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool