У Кропивницькому відкрилася виставка «Володарює осінь золотава»

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Осінь! Яка вона чудова, шовкова, золота, мерехтлива! І хоча надворі останній осінній місяць і похмура погода, а у читальному залі Кіровоградської міської центральної бібліотеки (площа Дружби Народів, 6) яскравими барвами панує виставка «Володарює осінь золотава».

До уваги користувачів альбоми з осінніми краєвидами, художні твори,адже багато поетів та письменників присвячували осені цілі шедеври оповідань.

Бо саме вона надихала та причаровувала їх! Овочі, фрукти, квіти, вишивки, цікаві композиції з природних матеріалів, зроблені руками працівників бібліотеки, доповнюють експозицію.

Виставка привертає увагу всіх користувачів, а особливо дітей, до того ж їм подобається відгадувати загадки, брати участь у вікторинах.

Осінь - остання, найчарівніша посмішка року, отже запрошуємо до бібліотеки переглянути виставку, взяти осінні книги, а потім влаштуватись зручненько в улюбленому кріслі і читати!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool