У Кропивницькому відбувся захід до Дня українського козацтва

Жовтень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

"Знов про славу козацьку згадаємо"- під такою назвою у філії № 16 міської централізованої бібліотечної системи для учнів гімназії новітніх технологій навчання пройшов захід до Дня українського козацтва.

Хлопці та дівчата із задоволенням брали участь в козацьких забавах: змагалися в спритності, спостережливості, кмітливості. Історична довідка про Запорізьку Січ, побут та звичаї козаків супроводжувалася переглядом  відеослайдів та козацькими піснями. До участі в заході були запрошені представники Центрального Козацького Округу полковник Віталій Коротков та головний отаман Козацького Центрального Округу, генерал-полковник Валентин Карпов, які розповіли про сучасний стан осередків козацтва в нашій області та прийняли активну участь у дійстві посвяти в козаки.Юні козаки та козачки отримали Реєстрові грамоти та солодкі подарунки. Атрибутика,яка була використана в оформленні книжкової виставки(прапор,булава, шабля та інша військова зброя) додавали урочистості заходу. Гості подякували всім присутнім за створення чудового передсвяткового настрою.
Наталія Чернявська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool