У Кропивницькому відбувся вечір-реквієм

Листопад 26, 2016 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Цими днями уся українська спільнота вшановує світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, полеглих за свободу і європейське майбутнє України.

Висловили своє відношення до подій на Майдані Незалежності та вшанували хвилиною мовчання полеглих учасників Революції Гідності студенти ВПТУ №9 на вечорі-реквіємі «Майдан: Територія хоробрості», який відбувся у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського,60).

Емоційна розповідь ведучої поєднувалася з показом відеофільмів та декламуванням віршів. Пригадуючи буремні події, що сталися в Україні три роки тому, присутні на заході вкотре пересвідчилися у неймовірній сміливості, мужності, відвазі та самопожертві учасників Майдану, у яких вистачило мужності повстати проти неповаги, приниження, свавілля і примусити владу почути свої вимоги.

Герої Небесної Сотні віддали свої життя за волю і свободу, за право вибору і європейські цінності, за краще майбуття українського народу. Майдан заявив усьому світу, що українці понад усе прагнуть свободи, справедливості і варті гідного європейського майбутнього.
Наостанок бібліотекарі запропонували переглянути новий документальний фільм «Острів небайдужих», присвячений третій річниці Революції Гідності.

Віримо, що Воїни Небесного Воїнства вимолять у Бога миру, добробуту і процвітання для України, а усі ми маємо пам’ятати яку велику ціну заплачено за оновлення країни та досягнення європейських цінностей.

Пам’ятаймо Героїв! Вічна їм Пам’ять, Вічна Слава!

Абрамова І.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool