У Кропивницькому відбувся вечір пам’яті воїнів АТО

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

У Благовіщенському храмі вшанували загиблих воїнів АТО заупокійною молитвою та вечером пам`яті.

В минулу суботу Церквою згадуються всі спочилі люди. У храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці було звершене заупокійне богослужіння, де духовенством храму підносились молитви за загиблих воїнів і всіх спочилих.

Напередодні, після заупокійноговечірнього богослужіння відбувся вечір пам`яті воїнів АТО. Концертна програма складалась з виступів учнів недільної школи, танцювальних номерів від художнього колективу зразкового хореографічного ансамблю «Вікторія», розповідей і пісень батька загиблого Героя України, волонтера Володимира Бурка та інших учасників. Снігова заметіль не завадила зібратись учасникам і глядачам!

Пам’ятний вечір воїнів АТО — спогади, розповіді, творчість дітей, все це присвячене Героям, які поклали своє життя щоб жили ми… Вічна і світлам пам`ять нашим Захисникам!

У Кропивницькому відбувся вечір пам’яті воїнів АТО

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool