У Кропивницькому відбувся «Вечір низьких частот»

Лютий 08, 2018 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Яскраве світло софітів, дим, потужний звук та захоплені глядачі, що танцюють та співають разом з виконавцями.

Якщо ви думаєте, що мова йде про чергову дискотеку, ви глибоко помиляєтесь, адже саме так пройшов «Вечір низьких частот» в Кіровоградській обласній бібліотеці ім. Є. Маланюка. Спільний концерт молодого, амбітного гурту «Chasing rainbows» та талановитого Колі Папуші вразив усіх присутніх в саме серце.

Надзвичайна, магічна атмосфера запанувала в залі книгозбірні вже з першого звуку. Відкривав концерт гурт «Chasing rainbows». Це – перший публічний виступ гурту, незважаючи на те, що хлопці грають разом більше двох років. Ігор, Олег та Олександр виконують лише авторські пісні – самі пишуть тексти та музику і мають музичного матеріалу як мінімум на альбом. Їх музика – нереальна, космічна, навіть містична. Увесь виступ гурту пройшов на одному диханні – від першої до останньої пісні.
Коля Папуша продовжив запалювати публіку. Микола – музикант, автор та виконавець, з дитинства закоханий в музику. Він є знаним у місті, має своїх шанувальників та власний музичний стиль. В рамках концерту Коля виконував як авторські пісні, так і каверверсії відомих хітів. Пісні «Я піду в далекі гори» та «Червона рута» в авторському аранжуванні зал співав разом з виконавцем, а під час виконання останньої авторської пісні «Dance in Paris» глядачі влаштували справжню дискотеку – танцювали на місцях та разом з Миколою, а потім попросили виконати цю пісню ще раз – на біс.

Такого надзвичайного концерту давно не було в нашій бібліотеці! Хочеться подякувати молодим талановитим виконавцям за те, що вони розвивають якісну музику в нашому місті. А ще хочеться звернутися до нашої молоді – не будьте інертними – підтримуйте своїх однолітків у прагненні до самореалізації, відвідуйте їх концерти та своїми лайками в соціальних мережах поширюйте їх творчість серед своїх друзів та знайомих. Ми вважаємо, що наші виконавці мають велике творче майбутнє і колектив нашої бібліотеки від щирого серця бажає їм шаленої популярності та успіху! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool