У Кропивницькому відбувся семінар з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства

Листопад 07, 2018 | Новини | Переглядів: 627 | Коментарі: 0

На виконання керівних документів Державної служби України з надзвичайних ситуацій «Про підготовку до чергового етапу декларування», з метою вдосконалення ефективного провадження антикорупційних заходів у структурних підрозділах У ДСНС України в області 7 листопада в Управлінні ДСНС України в області відбувся семінар з начальницьким складом Управління ДСНС України в області та його структурних підрозділів.

Участь у проведенні семінару взяв прокурор відділу Кіровоградської обласної прокуратури, який поінформував присутніх стосовно вимог антикорупційного законодавства та дотримання законності під час виконання службових обов’язків посадовими особами підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.

Крім того, під час семінару було розглянуто приклади притягнення до відповідальності осіб, визнаних винними у порушенні вимог антикорупційного законодавства, а також проблемні питання, пов’язані із забезпеченням практичного виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» у підрозділах Управління.

Співробітниками сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління доведено першочергові антикорупційні заходи за напрямками фінансового контролю, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо одержання подарунків.

Проведено інформування щодо підготовки до чергового етапу подання суб’єктами декларування декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування та доведено рекомендації розроблені Національним агентством з питань запобігання корупції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool