У Кропивницькому відбувся семінар-нарада

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

31 січня під головуванням заступника начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області з реагування на НС полковника служби цивільного захисту Максима Крутіня за участі представників Державної служби з надзвичайних ситуацій України відбувся семінар-нарада з питання запобігання корупційним проявам

На семінарі були присутні особовий склад Управління, керівники підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області, відповідальні працівники за роботу з протидії корупції та фахівці по роботі з персоналом.

Зокрема фахівці ДСНС України – заступник начальника Відділу власної безпеки та протидії корупції апарату ДСНС Віталій Коповський та головний фахівець Відділу запобігання проявам корупції Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України Валерій Сирай поінформували присутніх щодо практичного застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції», здійснення заходів фінансового контролю щодо подання електронних декларацій, особливості повідомлення декларантом про суттєві зміни в майновому стані, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, обмеження щодо отримання подарунків з боку працівників органів ДСНС України. Окрім цього, на семінарі-нараді було роз’яснено питання відповідальності за неподання та несвоєчасне подання електронних декларацій тощо.

За підсумками семінару-наради були визначені заходи щодо посилення превентивної роботи з метою недопущення випадків корупційних діянь з боку особового складу та порушення Закону України «Про запобігання корупції».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool