У Кропивницькому відбувся профорієнтаційний захід

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Профорієнтаційний захід для студентів Української академії Лідерства відбувся у Кропивницькому. Поліцейські ознайомили юнаків та дівчат із особливостями своєї професії.

Розпочалася зустріч із екскурсії в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області, під час якої юним гостям розповіли про історію відомства, професійні досягнення поліцейських, а також звернули увагу і на спортивні здобутки правоохоронців. Адже добра фізична підготовка є однією з важливих складових успішного виконання працівниками поліції службових обов’язків.

Продовжився захід ознайомленням студентів із порядком відбору кандидатів на службу в поліцію та на навчання до вишів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських. Також присутні отримали довідкові матеріали з необхідною інформацією.
Із роботою оновленої служби 102 та ситуаційного центру поліції області юнаків і дівчат ознайомили керівники цих підрозділів.

Також молодь мала можливість відвідати базу, де дислокується рота поліції особливого призначення, та переглянути відпрацювання бійцями спецпідрозділу тактичних заходів зі знешкодження злочинців.

У свою чергу, співробітники вибухотехнічного відділу спільно з колегами з кінологічного центру, із залученням службових собак, продемонстрували гостям особливості пошуку вибухонебезпечного предмету та його подальшого знешкодження.
Крім того, до уваги юних гостей було представлено алгоритм дій працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції «на місці події».

Після перегляду показових виступів, юнаки та дівчата оглянули імпровізовану виставку зброї, яка знаходиться на озброєні роти поліції особливого призначення ГУНП в області.

Насамкінець зустрічі студенти Української академії Лідерства завітали до Управління патрульної поліції в Кіровоградській області.
Для гостей працівники підрозділу підготували екскурсію, продемонстрували службові авто, а також презентували роботу екіпажу патрульної поліції.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool