У Кропивницькому відбувся особистий прийом голови облдержадміністрації

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

До керівника області звернувся селищний голова Онуфріївки з проханням посприяти у реалізації кількох проектів з благоустрою селища.

Так, місцева влада має намір збудувати очисні споруди, однак проект, що подано до Держгеокадастру не пройшов погодження через невідповідність вимогам чинного законодавства.

Сергій Кузьменко доручив фахівцю із земельного відомства проконсультувати селищного голову щодо недоліків поданого проекту та його подальшого коригування.

Також селищний голова Онуфріївки презентував інвестпроект, пов'язаний із переробкою відходів будматеріалів, на реалізацію якого необхідно близько 1 мільйона. Посадовець прохав голову ОДА розглянути можливість стосовно співфінансування зазначеного проекту з обласного бюджету. Для цього Сергій Кузьменко рекомендував селищному голові надати необхідні матеріали по проекту до облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool