У Кропивницькому відбувся мистецький вернісаж

Лютий 13, 2019 | Новини | Переглядів: 558 | Коментарі: 0

Вернісаж «Мистецтво буває різним» відбувся у Центральній міській бібліотеці для дітей. Його лейтмотив - «Світ мистецтва не визнає обмежень». 

Відвідувачі познайомилися з багатою книжковою колекцією з різних видів мистецтва, кожен з яких має упередити у дітей байдужість та емоційну глухоту. 

Підвищити чуттєве сприймання побаченого допомагали поезія та музичні твори. Неперевершені картини Катерини Білокур «Жоржини», «Квіти і виноград», «Сніданок» були гарною ілюстрацією до вірша О. Олеся «Іменини». Споглядання творів Віри Павленко «Калина» та Тетяни Пати «Зозуля на калині» супроводжувалося читанням вірша Тараса Шевченка «Зацвіла в долині червона калина» та під мелодії народних пісень.

Захід подарував дітям не лише емоційні враження, а й розширив коло їх знань про мистецтво та стимулював бажання пізнавати. Свідченням тому стали відмінні результати ігор «Шифрувальник» та «Здогадайся, до майстерні якого художника завітали». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool