У Кропивницькому відбувся майстер-клас «Різдвяний Ангел»

Січень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Напередодні Різдва бібліотекарі філії №18 для своїх читачів – родин 101-го мікрорайону провели майстер-клас «Різдвяний Ангел».

Бібліотекарі розповіли про традицію зустрічі Різдва українцями та познайомили з літературою про українські новорічні звичаї та зимові свята.

Волонтер Тетяна Велігорська допомогла бібліотекарям провести майстер-клас, на якому діти разом з батьками виготовляли з солоного тіста «ангелочків», символ року та різних тваринок, а також ділились враженнями, як чекали Діда Мороза та зустрічали Новий рік.
У теплій атмосфері, з солодкими пригощаннями змістовно і весело пройшов час, тож додому усі повертались з гарним настроєм і оригінальними роботами!

Подарунки для дітей надав депутат міської ради Михайло Бежан.

Детальніша інформація на сайті філії №18 https://bibl18kr.io.ua/

Напередодні Різдва бібліотекарі філії №18 для своїх читачів – родин 101-го мікрорайону провели майстер-клас «Різдвяний Ангел».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool