У Кропивницькому відбувся марафон з написання листів

Грудень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

З 4 по 14 грудня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва та ГО ТІМО «Відкриті двері» вдруге підтримали проведення всесвітньої акції із захисту прав людини «Марафон написання листів». Організатором проведення акції в Україні є Amnesty Іnternational в Україні.

Більше двохсот країн світу долучилися до правозахисної кампанії; більше 100 подій відбулися в різних куточках України, в тому числі у прифронтових містечках. Цьогорічний Марафон відбувся під гаслом “Пліч-о-пліч з відважними” і закликав не залишатися байдужим до чужої біди. 

Героями та героїнями 11-го Марафону з написання листів стали Емір-Усеїн Куку (Україна), Джулгаз Маннан (Бангладеш), Шакілія Джексон (Ямайка), Магадін (Чад), Ні Юлань (Китай), Кловіс Разафімалала (Мадагаскар), Сакріс Купіла (Фінляндія), Іділь Есер та Стамбульська десятка (Туреччина).

Проводячи заходи для кропивничан, нам вдалося зібрати 40 листів підтримки та 330 підписів під зверненнями та петиціями до влади. Дякуємо за небайдужість та підтримку усім мешканцям міста, які долучилися до участі в цьогорічному Марафоні. Окремо хотілось би відзначити учнів гімназія ім. Т.Г.Шевченка, Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв), НВО «Кіровоградській колегіум», ЗОШ №4, студентів Комерційного технікуму, які активно писали листи підтримки цьогорічним героям.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool