У Кропивницькому відбувся конкурс поетичного читання

Січень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1540 | Коментарі: 0

Конкурс поетичного читання «Мандри в пошуках України» присвячений 120-річниці від дня народження Євгена Маланюка, відбувся 21 січня у бібліотеці №18.

Бібліотекарі розповіли про життєвий і творчий шлях поета «Я син свого народу», проаналізували його поезії та пояснили зміст образів-символів. Завжди напружено, бо завжди проти течій» формувався світогляд поета.

Конкурс виразного читання творів поета проходив біля виставки «Поетична майстерня Є. Маланюка», у зворушливій камерній атмосфері читачі філії читали вірші митця-класика.

Інтерактивною грою «Мікрофон» відбулось підведення підсумку конкурсу: учасники висловлювали власні міркування, аналізували художні образи та щиро виражали свої патріотичні почуття.

Ми відкрили для себе поета, якого вважають борцем за українську державу, митця, який усе своє життя роздумував над долею, історією й майбутнім України та українців, письменника, який жив і писав для України, хоча змушений був жити далеко від неї. У сукупності різноманітних тем, оригінальних образів та форм віршування постає чітко окреслена постать людини сильної, палкої та творчої.

Віра Резніченко

Конкурс поетичного читання «Мандри в пошуках України» присвячений 120-річниці від дня народження Євгена Маланюка, відбувся 21 січня у бібліотеці №18.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool