У Кропивницькому відбувся командний чемпіонат з пляжної боротьби (ФОТО)

Серпень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1469 | Коментарі: 0

13 серпня на базі спорткомплексу «Енерго-Спорт» відбувся особистісно-командний чемпіонат з пляжної боротьби під егідою обласної організації ФСТ «Динамо».

Змагання з цього виду спорту відбулись вперше серед силових структур.

Проводяться щорічні Чемпіонати світу з пляжної боротьби з 2014 року, а в Україні стрімкий розвиток цього виду спорту сприяв створенню Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби.

Визнання пляжної боротьби на національному рівні надає можливість активно розвивати та вдосконалювати цей вид спорту серед професійних спортивних колективів та аматорів. Правила і регламент пляжної боротьби нескладні. Спортсмени борються на піщаному майданчику діаметром 7 метрів. Поєдинок проходить у стійці і продовжуються 3 хвилини. Очко нараховується за переклад суперника в партер і за вихід суперника за межі кола. Сутичка завершується, коли один з борців отримує два очки або кидає суперника на лопатки.

Отже, сьогодні 5 команд – ГУ ДСНС, ГУ Нацполіції, управління патрульної поліції, Нацгвардії та Служби судової охорони у Кіровоградській області змагались за перемогу.

ГУ ДСНС в області у новому виді спорту представили Олег Бігун, Анатолій Ребедь, Роман Пістол та Олександр Линник. Підтримати своїх колег прибув начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Боротьба була надзвичайно складна, адже у наших колег були сильні суперники. Проте наші спортсмени були наполегливі та вибороли «срібло», поступившись колегам з ГУ Нацполіції у Кіровоградській області. «Бронза» - у спортсменів Служби судової охорони.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool