У Кропивницькому відбувся фотомарафон

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

Сьогодні до святкування Дня вишиванки намагаються долучитися багато українців, одягаючи на роботу, навчання або одне із запланованих на 17 травня святкових заходів вишиту сорочку.

До Дня вишиванки бібліотека №18 (101-й мікрорайон) провела фотомарафон «Моя вишиванка».

Протягом дня користувачі з задоволенням позували один одному та робили селфі у вишиванках. Щира дяка майстриням, від наших прабабусь до сучасних дизайнерів, які натхненно дотримуються традицій та створюють незрівнянну красу!

У різних містах України та світу проводять тематичні акції, паради та виставки. У 101-му мікрорайоні міста Кропивницького сьогодні о 19.00 відбудеться флешмоб «Герб України», до якого залучаться і бібліотекарі з читачами. Організатор заходу – депутат міськради М. Бєжан.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднуватися і з Днем вишиванки, друзі! Пишаймося, що ми - УКРАЇНЦІ! Нехай і надалі вишита сорочка залишається символом чистоти, символом роду та любові до своєї землі, своєї Батьківщини.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool