У Кропивницькому відбувся фестиваль творчості «Барви життя»

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

У приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Шевченка відбувся регіональному етап фестивалю творчості «Барви життя». Зібрання привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, який побажав учасникам наснаги, натхнення і творчих успіхів.

Щорічно фестиваль залучає дітей та дорослих з інвалідністю до занять різними видами художньої творчості, виявляє нові таланти, сприяє процесу реабілітації дітей з вадами здоров’я та їх соціальної адаптації засобами мистецтва.

Кожного року кількість бажаючих прийняти участь росте.
І вже стіни гостинної обласної бібліотеки для дітей ім. Шевченко не вміщують всіх учасників та їх поціновувачів.

Фестиваль складався з виставки справжніх талановитих, умільців та концертної різнопланової програми.
Найкращі представлятимуть нашу область на на заключному Всеукраїнському етапі фестивалю в м. Київ, але вибирати серед сильних учасників сильнішого дуже важко.

Щира подяка всім артистам, музикантам, танцюристам та майстрам, які радують своїми талантами та творіннями і, звичайно, цінителям різнокольорової творчості!
Велике спасибі головним організаторам -Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА, в яку входять працівники Кіровоградського обласного Центру народної творчості, Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім.Шевченка.

В організаціїї фестивалю приймали участь члени Кіровоградської обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ та Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів "Народна академія творчості".
Велике спасибі за подарунки нашим давнім партнерам ГО "Справедливість".

Окреме спасибі фотографу Олені Карпенко за чудові фото!

Ельміра Небесна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool