У Кропивницькому відбувся фестиваль «Калиновий спів» (ФОТО)

Травень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

У Кропивницькому в обласній філармонії відбувся 31-й Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» сьогодні, 26 травня.

У Кропивницькому відбувся фестиваль «Калиновий спів»

У Кропивницькому відбувся фестиваль «Калиновий спів»

У Кропивницькому відбувся фестиваль «Калиновий спів»


Цьогоріч фестиваль провели під гаслом «Калиновий спів» - захисникам і захисницям України». Упродовж заходу гості долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Голова обласної ради Юрій Дрозд та перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк привітали учасників і подякували за захист культурного фронту України.

У зв’язку з війною, конкурс у рамках фестивалю відбувся онлайн. На ньому своє мистецтво представили 258 кращих солістів та аматорських колективів малих форм вокально-хорового жанру Кіровоградської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Миколаївської, Полтавської, Черкаської, Чернівецької областей та Чехії.

Нагадаємо, фестиваль-конкурс «Калиновий спів» започаткували у травні 1992 року


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool