У Кропивницькому відбувся фестиваль "Барви Європи"

Червень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

У ніч з 10 на 11 червня 2017 року понад тридцять європейських країн запровадять безвізовий режим в’їзду для громадян України.

З цієї нагоди за сприяння обласної та міської влади у Ковалівському парку Кропивницького влаштовано феєричний фестиваль "Барви Європи".

Талановиті вихованці ансамблів "Росинка", "Максимум" ЦНТУ, "Антарес", "Час Пік", "Метелиця", "Вікторія", "Вишиваночка" яскравими виступами зобразили національно-культурний колорит країн Євросоюзу. А учасники народного художнього колективу театру-студії "Маска" розважали малечу іграми та забавами, притаманними європейським державам. Для учасників фестивалю у парку також діяла майстерня народних умільців.

Учасників та гостей фестивалю привітала заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова.

- Три роки тому після революції Гідності Україна підтримала європейські цінності і обрала шлях до Європи, - підкреслила посадовець. - І після довгих перемовин Рада міністрів Європейського союзу прийняла рішення про надання Україні безвізового режиму. Це знакова і радісна мить для України. Це наша спільна перемога - усіх громадян України!"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool