У Кропивницькому відбувся День повернутої книги

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Бібліотека №18 провели День повернутої книги, на якому підвели підсумок акції «Книго, повернись!». 

Вона завершилась прощенням боржників та благодійним ярмарком, на якому читачі і мешканці мікрорайону дарували книги бібліотеці. До акції долучився і депутат міськради Михайло Бежан, який подарував книгу В.Шкляра «Троща».

Протягом дня відбувались екскурсії по книжковим полицям, бесіди «Як берегти книги», коментовані огляди виставок «Дитячий книжковий світ», «Бібліотеці з любов’ю!», «Куточок сімейного читання», «Читайте сучасні романи українською!», «Новинки літератури».

Кожному відвідувачу цього дня вручались пам’ятки про бережливе ставлення до книжок та рекламний буклет «Бібліотека сімейного читання запрошує». Було повернуто 15 книжок та подаровано 26 книг.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool