У Кропивницькому відбувся День нової книги

Жовтень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Усіх тих, хто не уявляє своє життя без книги та читання і слідкує за книжковими новинками, філія №18 запросила долучитись до літературної дегустації. 

Відвідувачі мали змогу познайомилися з новими виданнями художньої літератури, що відповідають усім смакам читачів, відкрили для себе імена письменників, які нещодавно прийшли до сучасної літератури.

На абонементі впродовж дня на читачів очікувало літературне знайомство «Парад книжок українських сучасних письменників» – виставка сучасної літератури, твори епатажних і традиційних українських письменників, знамениті бестселери, книжки, що недавно були екранізовані.
Привертали увагу – Буккросингова поличка «Вільний книгообмін», експрес-інформація «Новини для вашої родини» та бібліокараван «Читають усі!»

У читальному залі на відвідувачів чекала цікава інсталяція «Захоплені читанням», бібліогід «Журнальні спокуси» і рекламна акція «Книжкове конфеті». Читачі здійснили інтернет-круїз по бібліотечному сайту філії №18 та блогу «Бібліотусовка», які постійно поповнюються найцікавішою інформацією про книги та читання і служить вірним компасом у світі літератури.

Усі учасники Дня отримали буклет-дайджест «Репертуар модного читача», який допоможе їм у виборі книг. Завершенням дня став майстер-клас «Книжкова закладка».

Читачі мали чудову нагоду вгамувати свою спрагу до літератури, познайомитися з новими авторами, по-справжньому насолодитися спілкуванням та підібрати для себе найцікавіші новинки.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool