У Кропивницькому відбувся День бібліографії

Липень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

Бібліотека №18 для своїх читачів провела День бібліографії «Книг цікавий Всесвіт» з метою навчити читачів самостійній роботі з книгою та запросила усіх у цікаву мандрівку «Книги, які завжди поруч».

Учасники заходу вчились пошуку матеріалів в ДБА, продуктивній роботі з довідковими, енциклопедичними виданнями, прийнявши участь у бібліографічній подорожі «На всі ваші «Що?», «Де?», «Коли?» книги розумні розкажуть завжди».

Подорож складалась із таких станцій – «Океан Історії», «Бамбукові хащі», «Тьма-тьмуща», «Олімп», «Печера Абракадабра», «Водопад Відпад», «Пустеля Занудляндія», «Хата-читальня». Відповідати на запитання допомагали книги – енциклопедії, словники та довідники.
Дійшовши до останньої станції «Ох-ти!», діти і дорослі дізнались декілька цікавих фактів з книги рекордів Гінесса та ознайомились з рекламою нових надходжень до бібліотеки.

Закінчився День бібліографії підведенням підсумків та фотосесією.

Резніченко Віра
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool