У Кропивницькому відбувся бенефіс композитора

Листопад 04, 2017 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Наш край пісенний, багатий талантами, але найкращі слова ми присвятили ювіляру, дорогій серцю людині, нашому земляку.

Тому у бібліотеці-філії №10 відбувся бенефіс композитора «З піснею по життю» присвячений 80-річчю з дня народження заслуженого діяча мистецтв України Бориса Притули.

Учасники заходу дізналися про життєвий і творчий шлях відомої людини нашого краю – композитора, хормейстера, кандидата педагогічних наук, відмінника народної освіти, керівника самодіяльного аматорського гурту «Берегиня». Зустріч відбулася в душевній атмосфері спогадів та спілкування. Захід доповнювався слайд – презентацією «Світлини життя Бориса Притули», новими піснями у виконанні самого автора, учасниками гурту та відеозаписами його творчих музичних надбань. Гості з цікавістю знайомились з нагородами, грамотами, фотоматеріалами та документами виставки «Скарби Бориса Притули». Життя Бориса Васильовича як пісня лебедина – це непідробне пісенне мистецтво!

Любов до нашої щирої, мелодійної, неповторної української народної пісні прийшла разом з дитинством і яку він проніс через все життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool