У Кропивницькому відбувається голосування за проєкти громадського бюджету (ВІДЕО)

Вересень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Цього року у місті Кропивницький у голосуванні в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2020» приймає 81 проект. Це 9 великих, 4 соціальні та 67 малих громадських ініціатив, - зауважив заступник міського голови Андрій Паливода

Нагадаємо, що проголосувати за проєкти в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2020» можна шляхом електронного голосування на офіційному вебсайті міської ради Кропивницького у вкладці «Громадянам» - «Громадський бюджет» - «Голосування за проєкти конкурсу «Громадський бюджет – 2020», - звернув увагу Андрій Паливода. - Та шляхом паперового голосування в приміщенні міської ради у Центрі надання адміністративних послуг (вхід зі сторони вулиці Гоголя): в будні дні з 10:00 до 16:00, у вихідні з 10:00 до 13:00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool