У Кропивницькому відбулося засідання ради з питань молодіжної політики

Жовтень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

11 жовтня відбулось засідання ради з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергій Коваленка.

На засідання було запрошено представників установ, організацій, об’єднань, комітетів тощо, до сфери діяльності яких відноситься питання молодіжної політики. Управління ДСНС в області представила фахівець відділу інформації та комунікації з громадськістю Аліна Бакай.

Відповідно до порядку денного засідання був заслуханий звіт про реалізацію заходів молодіжної політики в області за січень-вересень 2017 року. Також рада схвалила попередній проект Плану з реалізації державної молодіжної політики у Кіровоградській області на 2018 рік.

Управлінням ДСНС в області зокрема на тематику безпеки життєдіяльності спільно з управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації заплановано на наступний рік проведення таких заходів: обласний фестиваль дружин юних пожежних, конкурси на тематику безпеки життєдіяльності, акція «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool