У Кропивницькому відбулося засідання новоствореного клубу мандрівників

Січень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №4 МЦБС м. Кропивницького (вул. Яновського,60) пройшло перше засідання новоствореного клубу мандрівників «Вояж», який має на меті об’єднати людей, котрі мають намір подорожувати різними країнами світу, цікавими місцями рідного краю та України.

Члени клубу затвердили статут, ухвалили положення та обговорили тематику наступних зустрічей. Кожне засідання буде супроводжуватися віртуальними мандрівками туристичними об’єктами, презентацією книжково-ілюстративних виставок, оглядами літератури, зустрічами з цікавими людьми, обміном інформацією тощо.

Працівники бібліотеки сподіваються, що вивчення рідного краю та подорожі найцікавішим місцями планети, сприятимуть потребі користувачів у цікавому, різноманітному і змістовному проведенні дозвілля у бібліотеці, розширенню світогляду шляхом долучення до світових культурних цінностей і традицій.

Щиро запрошуємо усіх охочих приєднуватися до спільних туристичних вояжів та захоплюючих подорожей, щоб дізнаватися цікаві факти про країни і континенти, почути з перших вуст розповіді про незабутні мандрівки, поділитися своїми враженнями про поїздки.

Кропивницький, новоствореного клубу мандрівників, Вояж

Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool